Uterommet

DSC_2220

DSC_2221

DSC_2222

Idag har mamma jobba på for å få pynta uteplassen litt. Det har jo vært så fantastisk vær i et par dager nå. Typisk det ble oversskya igjen nå da. Men nå er det jo klart til neste soldag. Håper det ikke er lenge til. Jeg synes det er gøy å være ute jeg. Putene har mamma sydd selv, i racefart idag. Det er bare å klippe til stoff i 53 x 53 cm, og sy dem sammen på vrangen. La det være minst 20 cm åpning i bunnen hvor du putter puta inn. IKEA har puteinnmat til både 19,- og 29,- som passer fint. Mamma valgte de til 29,- fordi de var litt fastere. Flott det liksom. Til slutt må du sy igjen i bunnen, ev sy inn noen knapper eller noe sånn slik at åpningen kan lukkes. Lett som en plett.

Hva synes dere om “uteseksjonen” vår? Jeg synes våren bare kan komme nå jeg. Jeg har hørt mye fint om den nemlig. :-)

 

4 Comments on Uterommet

 1. Ingveig Reindal
  March 26, 2014 at 4:40 pm (5 years ago)

  ☀☀
  Her blir det mange fine solskinnsdager.
  Stikker innom på besøk jeg

  Reply
 2. Ellinor
  March 27, 2014 at 2:30 pm (5 years ago)

  Det var kjempefint :) Håper jeg får kjøpt sofa til uteplassen vår i år, men vi hadde helt nytt hus desember 2012, så da er det jo en god del (fortsatt) som skal kjøpes inn. Får se hva som blir prioritert, hehe. Vi har spisebord og sånt ute da.

  Reply
 3. Astridhjerte
  March 30, 2014 at 2:11 pm (5 years ago)

  Så utrolig fint! Gleder meg til å få på plass våren på terassen jeg også. Vi venter på en sittegruppe, så det e litt den det står på. :)

  Reply

Leave a Reply