Søndagstipset

DSC_1877

Etter at mormor ble syk i høst (hun er mye bedre nå altså) har vi blitt litt mer opptatt av kosthold og sånn her i huset. Og en ting vi har begynt å drikke er Aloe Vera juice. Den renser godt opp i kroppen, noe som er bra når man har helger som dette hvor fastelavensbollene står i ovnen klare til å bli fortært i ettermiddag.
Det er jo selvsagt viktig med et variert kosthold også da. Man kan ikke bare drikke juice og så spise hva som helst og tro at alt blir bra. Men vi har merket forskjell etter at vi begynte å drikke denne juicen. Det hjelper godt på å bli kvitt avfallstoffene i kroppen. Sier mamma. (Jeg er jo for liten til å drikke denne juicen enda, men jeg må sikkert snart begynne jeg og – og søstrene mine må begynne når de kommer hjem fra vinterferie med mamman sin)
Denne juicen fra Forever Living er ganske fin, for den smaker tranebær og eple, og ikke så veldig mye aloe vera. De har den i ferskensmak også sier mamma. Mormor drikker masse sånn juice. Så holder vi oss alle veldig friske. Og det er bra!

Du kan finne en forhandler her – eller du kan sende mail til iselinn.norheim@gmail.com som er forhandleren mamma bruker.

Så får dere ha en fortsatt fin søndag – fastelavensboller kommer senere idag :-)

Leave a Reply