Mr fix.it

20140510-210354.jpg

Se så flink jeg er da!! Nå prøver jeg å fixe PC en til mamma sånn at vi kan få fart i bloggingsen igjen. Nå skal vi jo innrømme det da at vi har vært ganske travle de siste dagene, og det blir nok litt travelt til uka også. Da skal nemlig hunden vår chippes sier mamma. Han skal få en databrikke i nakken slik at de kan kan scanne ham og levere ham tilbake til oss hvis han forsvinner. Det synes jeg høres fryktelig rart ut. Men han stikker av ganske ofte så det er sikkert lurt. På onsdag skal jeg på sykehuset en tur for en allergitest. Mamma har lovet meg en kuli hvis heg er flink. Så da må jeg være det da, for kuli er det beste jeg vet.

Har dere masse planer til uka?

1 Comment on Mr fix.it

  1. Ingveig Reindal
    May 12, 2014 at 4:34 pm (5 years ago)

    Du er en flink gutt, hjelper mamma med PC’en :-)

    Reply

Leave a Reply