Mamma og Zander på bytur

DSC_3217[1]

Igår var mamma og jeg på bytur. Det var så koselig det! Først skulle mamma prøve å ta noen bilder til sin blogg. Jeg syntes det var fryktelig morro å tulle det til for mamma, for jeg vet jo hvor flau hun blir av å stå og ta bilder av seg selv. Det endte med at mamma tok meg med på bildene isteden… Hrmpf…

DSC_3225[1]

Så dro vi på HM for jeg trengte noen shorts til ferien neste uke. Vi skal til Rhodos vi nemlig. Gleder meg veldig. Jeg plukket ut noen greier jeg likte også, men mamma sa at vi bare skulle ha shorts denne gangen og at jeg hadde så mange jakker og gensere at det trenger jeg ikke akkurat nå.

Til slutt fikk jeg bli med mamma på ChocoBoco. Jeg drakk juice og spiste bolle og var kjempefornøyd helt til pappa kom og hentet oss. Men det var helt greit å gå hjem også, for etter alle de opplevelsene begynte jeg å bli ganske trøtt.

DSC_3231[1] DSC_3232[1]

Mamma er forresten usikker på om vi vil fortsette å blogge her. Det er veldig kjekt å blogge og sånn altså, men mamma sier at hun ikke helt har god magefølelse på det å publisere bilder av meg, og “eksponerer meg” tror jeg hun kaller det, så  mye når jeg er så liten. Derfor har vi ikke blogget masse i det siste. Jeg sier til mamma at det er mange som putter ut bilder av barna sine på blogger, og mamma sier at hun vet jo det. Men andre barn er ikke hennes ansvar sier hun. Men jeg er liksom litt hennes ansvar da – og mamma har fått litt kalde føtter på det å eksponere meg….

Hva tenker dere? Kan vi overtale mamma til å fortsette eller er dere enig med mamma?

4 Comments on Mamma og Zander på bytur

 1. Iselinn
  May 27, 2014 at 7:56 am (5 years ago)

  skjønner godt at mamma tenker på st hun eksponerer deg Zander. Men eg legger ut bilder av mine små og, å eg tenker at sålenge bildene er med klær på så er det begrenset med skade som kan skje. Mamma kan jo eventuelt vannmerke bildene av deg?:) syns iallefall at det er kjekt å følge med på deg, sjøl om eg ikke er så flink til å kommentere :)

  Reply
 2. Ingrid E
  May 27, 2014 at 10:39 am (5 years ago)

  Jeg synes du har fin balanse av eksponering/ikke eksponering, men skjønner at balansegangen er vanskelig. Koser meg alltid med innnlegg fra dere :)

  Reply
 3. Ingveig Reindal
  June 1, 2014 at 7:57 am (5 years ago)

  Jeg koser meg også masse med innlegg fra dere :-)

  Reply
 4. sissel
  August 26, 2014 at 7:38 am (5 years ago)

  Så morro og se at det er flere som skriver Zander med Z..Har ikke sett noen til nå..Har en sønn på 11 år som skriver navnet med Z…

  Reply

Leave a Reply