Mamma elsker: Flowery patterns

DSCN0218

DSCN0214

Nå skal jo ikke vi bli en moteblogg eller noe sånn da, for det er jo ikke det vi driver med her. Men mamma sliter litt med å lande litt etter ferien vår. Og så kom det ny sofa i går, og så gikk tiden. Og så måtte pappa til doktoren med øyebetennelse idag. Og så har jeg vært litt urolig etter vi kom hjem. Så vi har ikke fått fotografert så mye enda, av det vi skulle fotografere til bloggen. Så da får dere et bilde av mamma i sine nye bukser fra Zara som hun kjøpte i Playa Del Carmen. Og skoene også. På torsdagen gikk vi nemlig ut og spiste. Jeg sov gjennom hovedretten, men våknet opp akkurat i tide for dessert.

DSCN0233

Bra timing sier bare jeg, for jeg fikk en super elefant-is. Og så sov jeg til ca kl 08:00 dagen etterpå, så mamma og pappa lurte på om de skulle begynne å legge meg i 21:00 tiden istedenfor kl 19:00 hver kveld. Hihi. Mamma tror vel egentlig ikke det er så lurt.

Uansett – mamma skal prøve å skjerpe seg – vi har nemlig fått tilsendt en pakke med fint tøy fra Pomp DeLux som vi vil vise dere. Og den nye sofaen vil dere kanskje også se? Så vi skal hive oss i bloggingen igjen ganske så kjapt. :-)

5 Comments on Mamma elsker: Flowery patterns

 1. Ingveig Reindal
  April 8, 2014 at 6:17 pm (5 years ago)

  Venter alltid spent på innslag fra dere

  Reply
 2. Monica
  April 8, 2014 at 6:41 pm (5 years ago)

  Er det sånne jeg kjøpte i blått i London mon tro? Dine var litt sprekere da :) Superfine til sommeren. I like it. Dere er fine modeller begge to synes jeg <3

  Reply
  • Mamma'n til Zander
   April 9, 2014 at 5:55 pm (5 years ago)

   Mulig det… Skulle godt hatt en i blått og, for den er ganske fin :-)

   Reply
 3. Anette
  April 9, 2014 at 5:05 pm (5 years ago)

  utruleg kul bukse, synes eg!

  Reply

Leave a Reply