For en fin helg!!

20140504-205150.jpg

Her er jeg igjen dere! For en fin helg vi har hatt. Det er så gøy å besøke familie. Da får jeg så mye oppmerksomhet. Bildet er fra dyreparken på lørdag. Kan tro det var spennende. Var litt skuffende at jeg var for liten til å gjøre mye, men jeg fikk dra på Reli safari i Afrika. Det var superkult. Vi skal vise flere bilder fra turen, men mamma sin laptop er jo fremdeles ødelagt, så da må vi dele med pappa. Og da blir det jo litt vanskelig av og til. Men snart! God natt alle sammen!

2 Comments on For en fin helg!!

 1. Monica
  May 4, 2014 at 7:38 pm (5 years ago)

  Gleder meg til å se flere bilder og høre fra turen

  Reply
 2. Ingveig Reindal
  May 5, 2014 at 8:18 am (5 years ago)

  Var det litt skummelt kanskje, med den stoooore løven? Godt den sto innenfor et bur.

  Reply

Leave a Reply