Bowtie and polkadots

DSC_2431[1]

DSC_2435[1]

Mamma har hatt storopprydning i klesskuffene mine, og kastet alt som er for lite, og funnet frem det som har vært for stort. Denne skjorta har pappa kjøpt til meg, og den passer endelig, så den har jeg fått brukt litt i påsken. Jeg føler meg veldig veldig fin i den må jeg si, selv om det ikke er så veldig lett å leke i skjorte. Men mamma syntes ikke det passet seg å stille i joggedress når vi skulle i familiemiddag. Det kan jeg nesten være enig i. Skjorta er forresten fra mamas &b papas og buksene er fra Hugo Boss. De begynner å bli for små, så mamma må finne nye brune bukser til meg, for disse har jeg brukt masse.
Vi har funnet ut i statistikkene våre at antrekksinnlegg, både av meg og mamma, er de som blir hyppigst lest. Er det en favoritt blant dere lesere? Vi vil gjerne vite :-)

1 Comment on Bowtie and polkadots

  1. Ingveig Reindal
    April 18, 2014 at 7:16 pm (5 years ago)

    Vanskelig å si. Jeg synes igrunnen alle innlegg er trivelige. Og mest av alt koser jeg meg når jeg leser hva du skriver. Det er så herlig.

    Reply

Leave a Reply